BejelentésOn-line gerictorna
Viszlát hátfájás!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Napjainkban egyre többet ülünk a TV, a számítógép előtt, és igen csak rendellenes pózokba helyezkedtünk. Mindezeket tetézi a jóléti társadalom másik nagy hátulütője a túlsúly. Ennek egyenes következménye pedig mi más is lehetne, mint a mind gyakoribb mozgásszervi problémák, a hát- nyakmerevség, derékfájás. Az ok a gerinc túlterhelése és a nyakatekert pózok, amelyek elfárasztják a gerincoszlopot. Először csak a rossz tartás jelentkezik, már nemcsak ülő helyzetben, de állás és séta közben is enyhén meggörbül a hát, előreesik a váll. Meglepő statisztika bizonyítja, hogy már az óvodás, kisiskolás gyerekek közül is szinte minden másodiknak rossz a tartása. Kellő odafigyelés híján ez odáig fajulhat, hogy a gerinc deformálódik, az izmok bemerevednek és már fájdalom is jelentkezik.

Nem véletlen tehát, hogy különböző hagyományos- és alternatív kezelési módszerekkel próbálunk enyhíteni a problémán.

A legjobb módszer azonban a torna. A speciális gerinctorna lényege a nyújtás, erősítés és lazítás. Amikor a gerinc melletti izmokat megnyújtjuk nemcsak a porcok jutnak oxigénhez, de az itt futó idegszálak is felszabadulnak, így még a stresszoldásra is remek lehetőség. A hát izomzatának erősítésével elérhetjük, hogy a rossz testtartást elhagyjuk, a gerinc a megfelelő állapotba kerüljön. Ennek különösen akkor van jelentősége, ha még csak a hanyag testtartás okoz problémát és nem alakultak ki eltérések. Persze az orvoslás soha nem késő! A megfelelő gerinctornával ugyanis a fájdalom is csökkenthető. A gerinctornát hetente legalább háromszor fél órát érdemes végezni, beiktatva ezt a napi teendőink sorába.

Mindezt most a lehető legegyszerűbb módon megteheted. Az on-line gerinctornával időt és pénzt spórolhatsz! Kényelmesen, otthonodban, vagy munkahelyeden végezheted el. Nem kell mást tenned, mint jelezni részvételi szándékodat az online.torna@gmail.com e-mail címre és a részletekről e-mail-ben értesítünk. Az órák részvételi díja 480Ft, vagy 4500Ft/10 alkalmas bérlet.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!